HTML

Otthoni Praktikák

Életmód tanácsok, egészséges táplálkozás, egészséges ételek, több száz finom recept. Egyszóval minden ami az egészséges életmódhoz kell.

Friss topikok

Linkblog

Pelenkakiütés: 5 könnyű megoldás

2009.09.14. 11:26 Brigante


A pelenkakiütés a legnyugodtabb baba békés mindennapjait is tönkreteheti, a mamájáról nem is beszélve. A csecsemőknek megvan az a különleges képességük, hogy problémáikat megosszák a család többi tagjával.
A gyermek életének első két-három évét kevés szülő ússza meg pelenkakiütés nélkül. Szerencsére az esetek felében a baj egy napon belül magától elmúlik. No és mi a helyzet a másik ötven százalékkal? Ezeknél a babáknál a kiütés akár 10 napig vagy még tovább is megmarad, és annyi biztos, hogy ez az idő nagyon is hosszúnak fog tűnni.
Ha ön e sorokat mély együttérzéssel olvassa, akkor valószínűleg éppen most néz szembe a pelenkakiütés problémájával. Akad néhány érdekes apróság. Tudja azt, hogy az anyatejjel táplált babáknak sokkal ritkábban van pelenkakiütésük, mint azoknak,akiket tápszerrel etetnek? S ami még érdekesebb, a kutatások is kimutatták, hogy a védettség még azután is sokáig megmarad, amikor a babát már elválasztották.
Hogyan? Önnek a szülésze ezt nem magyarázta el? Nos nekünk sem. De mi magunktól rájöttünk. S az alábbiakban következik, hogy még mi mindenre jöttünk rá.

Nézzük meg a tanácsokat az alábbi linken:

Pelenkakiütés: 5 könnyű megoldás

 

Szólj hozzá!

Címkék: pelenkázás egészség életmód gyógymódok otthoni pelenkakiütés

A bejegyzés trackback címe:

https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr631380763

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása