HTML

Otthoni Praktikák

Életmód tanácsok, egészséges táplálkozás, egészséges ételek, több száz finom recept. Egyszóval minden ami az egészséges életmódhoz kell.

Friss topikok

Linkblog

Otthoni gyógymódok az allergiában szenvedőknek

2009.08.02. 17:24 Brigante

Amikor bemegyünk a drogériákba óvatosan és szemérmesen keresgéljük az aranyér elleni gyógyszereket. Minth szégyelni való lenne. Pedig ez butaság! Tíz emberből nyoc szeved, szenvedet már ettől a mételytől.

Az aranyér miatt azonban nem kell, hogy vesztesnek érezze magát. A lábszáron kialakuló vénatágulatokhoz hasonlóan a végbél duzzadt vénái is részben öröklöttek, és nagyban befolyásolhatók az étrenddel és a székelési szokásokkal.
Tehát ne szégyenkezzen tovább! Ez egy természetes dolog, még ha nem is egy jó és kényelmes, de a természetünk-szervezetünk része.

Ha többet akarsz olvasni a gyógymódokról itt megtehetted:

18 gyógyító jó tanács az aranyérben szenvedőknek

Szólj hozzá!

Címkék: egészség életmód gyógymód gyógymódok otthoni aranyér

A bejegyzés trackback címe:

https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr221283474

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása