A fűszernövények többségét ételeink ízesítésére és változatosabbá tételére termesztjük, de sokuk mutatósság dolgában is megállja a helyét. Gyönyörű a borrágófű, a kakukkfű és a rozmaring élénk színű virága; a zsálya lila, aranyszegélyű vagy zöldesszürke levele; a sötét és bolyhos édeskömény; a petrezselyem ragyogó zöld, fodros levele...
Fűszernövény-termesztés - Illat, szépség, ízek
2011.09.19. 10:53 Brigante
Szólj hozzá!
Címkék: konyha fűszernövény fűszer növénytermesztés termesztése fűszernövények
A bejegyzés trackback címe:
https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr663237950
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.