HTML

Otthoni Praktikák

Életmód tanácsok, egészséges táplálkozás, egészséges ételek, több száz finom recept. Egyszóval minden ami az egészséges életmódhoz kell.

Friss topikok

Linkblog

A túl sok zsír által okozott túlsúly

2011.09.04. 09:41 Brigante

A szervezet gyakorlatilag korlát­lan ideig, gond nélkül képes tá­rolni a zsírt. Minden embernek van bizonyos mennyiségű zsírsejt­je, amelyek felveszik a zsírt, és sza­bályosan megduzzadnak, amikor túl sok zsír érkezik. A zsírsejtek száma egyénileg változó - a túlsú­lyos egyének többsége viszont ál­talában lényegesen több zsírsejt­tel rendelkezik, mint a normál testsúlyúak. A szervezetben szá­mos folyamat lezajlik, míg a fe­hérjék és szénhidrátok lebontásá­ból származó zsír a megfelelő he­lyekre kerül, a táplálékkal felvett zsír azonban lényegesen könnyeb­ben és gyorsabban jut a zsírsejtek­be.

Tovább a cikkhez >>>

Szólj hozzá!

Címkék: táplálkozás betegség evés egészség fogyasztás életmód fogyókúra diéta fogyás hízás zsír túlsúly okai

A bejegyzés trackback címe:

https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr733201433

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása