HTML

Otthoni Praktikák

Életmód tanácsok, egészséges táplálkozás, egészséges ételek, több száz finom recept. Egyszóval minden ami az egészséges életmódhoz kell.

Friss topikok

Linkblog

Elszívóventilátor – elektromos ventilátor beszerelése az ablakba

2011.08.31. 13:09 Brigante

A munka elvégzésekor mindig tartsa figyelemben az erősáramú villamos szerelésekre vonatkozó hazai előírásokat! Ezek villanymotorral meghajtott ventilátorok, amelyek a helyiség szennyezett levegőjét rend­szerint közvetlenül a szabadba juttatják. Főleg a konyhában, fürdőszobában és a mellékhelyi­ségekben van rájuk szükség, hogy a kellemet­len szagokat és a páratelt levegőt eltávolítsák. A legtöbb ventilátor fordítva is működtethető, hogy kívülről szívjon be friss levegőt..

Tovább a teljes cikkhez>>

Szólj hozzá!

Címkék: konyha eszköz számolás teljesítmény fürdőszoba elektromos ventilátor beszerelés beszerelése elszívóventilátor elszívóventillátor

A bejegyzés trackback címe:

https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr313192974

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása