HTML

Otthoni Praktikák

Életmód tanácsok, egészséges táplálkozás, egészséges ételek, több száz finom recept. Egyszóval minden ami az egészséges életmódhoz kell.

Friss topikok

Linkblog

Ecsetek, festőpárnák és hengerek - Kiválasztásuk, használatuk és tisztításuk

2011.08.29. 09:31 Brigante

Az ecsetek különböző felületek festésére szolgálnak. A festőpárna és a festőhen­ger megkönnyítik a nagyobb felületek befe­dését. A jó munkához jó ecsetre van szükség. A jobb, drágább ecsetek sűrűbb szálúak, és több szőrszál több festéket tud felvenni. A legtöbb új ecset szőre hullik egy kicsit, de az olcsó ecsetek rosszul odaerősített szőr­szálai csomókban jönnek ki. Vásárlás előtt ezt vizsgálja meg, és ilyet semmiképpen ne vegyen.

Tovább a teljes cikkhez>>

Szólj hozzá!

Címkék: ez ecset ferde ecsetek használata szőrű tisztítása festőpárnák falfestő ragasztóecset tapétázóecset vakolatfestő favédelemre

A bejegyzés trackback címe:

https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr153187210

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása