HTML

Otthoni Praktikák

Életmód tanácsok, egészséges táplálkozás, egészséges ételek, több száz finom recept. Egyszóval minden ami az egészséges életmódhoz kell.

Friss topikok

Linkblog

Kerti hinta készítése

2011.08.24. 13:28 Brigante

A kerti hintának elég erősnek kell lennie ah­hoz, hogy nagyobb gyermekek, vagy akár fel­nőttek is használhassák. A keretét 150x50 mm-es, körben legyalult puhapallóból készít­se el. A két álló oszlop egyenként kb. 2,5 m hosszú legyen, hogy azokat biztonságosan rögzíthesse és 60 cm mélyre a talajba süllyeszthesse. Használjon nyomás alatt kon­zervált fát, vagy áztassa be az oszlopok alsó 60 cm-ét fakonzerváló szerbe. A kereszt rudat 120 cm hosszúra vágja le..

Tovább a teljes cikkhez>>

Szólj hozzá!

Címkék: biztonság készen kert tanács hinta kerti ellenőrzés kötél deszka barkácsolás kapható rögzítés elkészítés csavarozás ülődeszka rögzíté

A bejegyzés trackback címe:

https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr813175955

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása