A májakat vágjuk félbe, borítsuk be vékony szalonna szeletekkel. A húst vágjuk vékonyra és olyan alakúra, mint a máj. A nyársakat készítsük elő. /Ha nincs, és sütőben készítjük, akkor hurkapálcikát használjunk./
NYÁRSRA TŰZÖTT CSIRKEMÁJ / kínai étel recept/
2011.06.16. 22:41 Brigante
Szólj hozzá!
Címkék: csirke étel kínai recept szójaszósz csirkemáj bors szalonna
A bejegyzés trackback címe:
https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr572990779
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.