HTML

Otthoni Praktikák

Életmód tanácsok, egészséges táplálkozás, egészséges ételek, több száz finom recept. Egyszóval minden ami az egészséges életmódhoz kell.

Friss topikok

Linkblog

Vízhólyag: 18 ötlet a fájdalom ellen

2009.10.19. 10:13 Brigante


A vízhólyagok megjelenése a szervezet üzenete, hogy betelt a pohár. A vízhólyag az izomgörcshöz vagy az oldalszúráshoz hasonlóan arra int, hogy csökkentse az iramot, és jobban készüljön fel, mielőtt mozogni kezd.
A vízhólyag néha egy pár új, kényelmetlen cipő betörésének, máskor a túlzásba vitt gereblyézésnek az eredménye.
A vízhólyagokat sokan az ellenség legyőzéséért elnyert trófeának tekintik, esetleg valami új kipróbálásának jeleként, ami remélhetően megérte a többlet energiát és a fájdalmat. A vízhólyag az újdonsült kerékpározó, teniszező vagy gyalogló felavatását jelzi. Különböző sportok különböző helyeken okoznak vízhólyagot, ám a leggyakrabban mégis a láb a szenvedő alany.
Bár a következő gyógymódok főleg a lábon keletkezett vízhólyagokra jók, a test más részein megjelenő hólyagok esetén is hatékonyak lehetnek.


A szakemberek szerint a vízhólyagok okozta kellemetlenségeket az alábbi tanácsok alkalmazásával csökkentheti.

Vízhólyag: 18 ötlet a fájdalom ellen

Szólj hozzá!

Címkék: egészség életmód ellen gyógymódok otthoni vízhólyag kezelése megelőzése

A bejegyzés trackback címe:

https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr461459835

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása