HTML

Otthoni Praktikák

Életmód tanácsok, egészséges táplálkozás, egészséges ételek, több száz finom recept. Egyszóval minden ami az egészséges életmódhoz kell.

Friss topikok

Linkblog

Visszértágulatok: 13 gyógymód

2009.10.15. 11:55 Brigante

Ha egy szép reggelen felkeléskor egy csapat krokodilt pillantana meg az ágya lábánál, vajon az lenne az első gondolata, hogy jaj, de rondák? Természetesen nem. Miért van az, hogy amikor először fedezi fel a lábán visszértágulatokat, az jut eszébe, hogy pocsékul fest a lába.
A legtöbb ember a visszértágulatokat nem is betegségnek, inkább kozmetikai problémának tartja. Ez azonban messze van az igazságtól. A visszértágulat betegség, de olyan betegség, ami kozmetikai problémákat is felvet.
A kékes, duzzadt és dudoros kinézetű vénák - valamint unokatestvéreik, a bíborvörös „pókvénák” - a visszérbetegség legnyilvánvalóbb jelei. Akik már régóta kínlódnak velük, jól tudják, hogy ezek a vénák a fájós, fáradt és fásult lábak előhírnökei.
Az állapot általában nem életveszélyes (nem úgy, mintha egy csapat krokodil volna az ágyában).

Nem kell tehát pánikba esni, inkább hallgasson meg néhány jó tanácsot, a lábai hálásak lesznek, ha megfogadja őket.

Visszértágulatok: 13 gyógymód

Szólj hozzá!

Címkék: egészség életmód gyógymódok otthoni kezelése visszértágulat visszértágulatok visszértágulatra

A bejegyzés trackback címe:

https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr281451635

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása