HTML

Otthoni Praktikák

Életmód tanácsok, egészséges táplálkozás, egészséges ételek, több száz finom recept. Egyszóval minden ami az egészséges életmódhoz kell.

Friss topikok

Linkblog

Tyúkszem és bőrkeményedés: 19 lehetőség a puhításra és az enyhítésre

2009.10.08. 09:14 Brigante

Lehet, hogy ön erős, mint Herkules és okos, mint Zeusz, de ha fáj a lába, akkor az az ön Achilles-sarka. A fájdalmas tyúkszemek és bőrkeményedések bárkit ledönthetnek a lábáról - és ez kemény dolog.
Ezek a csúnya kis dudorok és kinövések valójában elhalt bőrsejtekből álló szemétkupacok, melyeket a cipő és a láb, sőt a felületesen elhelyezkedő csontok közötti dörzsölődés eredményez. A bőrkeményedés a láb védekező reakciója a nyomással szemben. Amikor a nyomás nő, a bőrkeményedés vastagszik és vastagszik. Ha kemény mag alakul ki, ezt tyúkszemnek nevezzük. A puha tyúkszemek, amelyek a lábujjak között keletkeznek, és a láb izzadása miatt puhák maradnak, akkor jönnek létre, amikor két lábujj egymás melletti csontjai túl közel vannak. A rajtuk levő bőr vastagszik, hogy védje a bőralatti szöveteket az állandó nyomástól. A bőrkeményedés kevesebb gondot okoz, mint a tyúkszem. Ha fájdalmas tyúkszemet szerez a lábujjára, az legalább olyan rossz, mint a fogfájás. Tönkreteheti a napját.

Annak érdekében, hogy mindennap jobb lábbal keljen fel, vegye figyelembe a következő ötleteket.

Tyúkszem és bőrkeményedés: 19 lehetőség a puhításra és az enyhítésre

Szólj hozzá!

Címkék: egészség életmód gyógymódok otthoni kezelése tyúkszem bőrkeményedés tyúkszemirtás

A bejegyzés trackback címe:

https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr141435840

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása