HTML

Otthoni Praktikák

Életmód tanácsok, egészséges táplálkozás, egészséges ételek, több száz finom recept. Egyszóval minden ami az egészséges életmódhoz kell.

Friss topikok

Linkblog

Trigliceridek: 8 módszer a vérzsírszint csökkentésére

2009.10.06. 09:16 Brigante

A trigliceridek és a koleszterin azon zsírok fő forrásai, amelyek a vérben keringenek. Mindkettőre szükség van. A koleszterinre a sejtmembránok képzésében és más fontos funkciók ellátásában, a trigliceridekre pedig energiaforrásként. Ha azonban bármelyiknek tartósan magas a szintje a keringő vérben, ez bajok forrása lehet.
A koleszterin túl magas szintje az artériák elzáródásához vezethet, a trigliceridek esetében azonban a dolog nem ennyire egyértelmű. Ha nagyon szakszerűek akarunk lenni, elmondhatjuk, hogy a trigliceridek nem független tényezők a szívbetegség kialakulásában.

Nézzük akkor, hogy mik okozhatnak magas vérzsírszintet:

Trigliceridek: 8 módszer a vérzsírszint csökkentésére

Szólj hozzá!

Címkék: egészség életmód szinten vérzsír gyógymódok otthoni tartása kezelése trigliceridek vérzsírszint csökkentése

A bejegyzés trackback címe:

https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr221430824

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása