HTML

Otthoni Praktikák

Életmód tanácsok, egészséges táplálkozás, egészséges ételek, több száz finom recept. Egyszóval minden ami az egészséges életmódhoz kell.

Friss topikok

Linkblog

Torokfájás: 15 lehetőség a csillapítására

2009.10.01. 15:49 Brigante

Ha a békesség kedvéért le kell nyelnie a mérgét, az bizony kellemetlen. Amikor viszont a puszta nyelés is fájdalmas, akkor valóban baj van. Főleg, mivel nehéz 15 másodpercnél tovább kibírni nyelés nélkül. És minél inkább próbál nyelni, annál gyakrabban nyel. Na most gondoljon hozzá a torokfájásához egy kínos köhögési rohamot - és tudja, mi a kínok kínja.
A torokfájás gyakran előre jelzi a megfázást vagy az influenzát. Ezek nélkül, önállóan is jelentkezhet, valamilyen egyéb vírusos vagy bakteriális fertőzés eredményeként. Van úgy, hogy csak enyhe irritáció áll a háttérben, amit a téli fűtött szoba száraz levegője vagy a focimeccsen való lelkes szurkolás okoz.

Bármi legyen is a kiváltó ok, a jó tanácsok között talál olyat, amelyik segít.

Torokfájás: 15 lehetőség a csillapítására

Szólj hozzá!

Címkék: egészség életmód torok gyógymódok otthoni torokfájás torokgyulladás kezelése fájó fájdalomcsillapítás

A bejegyzés trackback címe:

https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr871420796

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása