HTML

Otthoni Praktikák

Életmód tanácsok, egészséges táplálkozás, egészséges ételek, több száz finom recept. Egyszóval minden ami az egészséges életmódhoz kell.

Friss topikok

Linkblog

Térdfájdalom: 13 módszer a fájdalom kezelésére

2009.09.30. 08:37 Brigante


Nevezhetjük a teremtő hibájának. A test 187 ízületéből valószínűleg egyik sem okoz annyi szenvedést, mint a térd. Manapság, amikor egyre több ember sportol, a probléma is egyre gyakrabban fordul elő. Amerikában megközelítőleg ötvenmillió ember szenved térdsérüléstől vagy -fájdalomtól. Nem kell azonban a sportolás szerelmesének lenni ahhoz, hogy megtapasztalja ezt a kínt. A probléma egyik része a térd felépítése vagy inkább a szerkezetének képtelensége az újabb és újabb követelményekhez való alkalmazkodásra, mivel alkalmatlan arra a feladatra, amire használjuk. Nem focizásra, autóbalesetekre, ácsok, vízvezeték-szerelők számára vagy egész napos guggolásra, illetve térdelésre tervezték.

Ha egyike azoknak a gonoszoknak, akik túlterhelik a térdüket, íme néhány dolog, amivel jóváteheti a dolgot:

Térdfájdalom: 13 módszer a fájdalom kezelésére

Szólj hozzá!

Címkék: egészség életmód térd ellen gyógymódok otthoni térdfájdalom kezelése térdfájás

A bejegyzés trackback címe:

https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr691417411

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása