HTML

Otthoni Praktikák

Életmód tanácsok, egészséges táplálkozás, egészséges ételek, több száz finom recept. Egyszóval minden ami az egészséges életmódhoz kell.

Friss topikok

Linkblog

Száraz haj: 9 ötlet a hajápoláshoz

2009.09.18. 09:53 Brigante


Egy embernek átlagosan 150 ezer hajszála van, és ha mind a 150 ezer száraz, az bizony nagy gond. Sajnos a bajon nem lehet olyan egyszerűen segíteni, mint egy kiszáradt virágágyáson; az öntözés itt nem használ. A dolog hátterében pedig itt is a víz áll, mégpedig annak is a sós, klórozott, szappanhabos válfaja.
Az uszodák vize és a túlzott samponhasználat a két leggyakoribb oka a száraz, töredezett hajnak. A színezők, a tartós hullám, az elektromos bodorítók, a hajszárító, a nap és a szél hatása egyaránt előidézhetik a problémát
Bármi legyen is az ok, fejünk ékességének hathatós segítségre van szüksége. Mind a 150 ezer, alaposan meggyötört hajszál szinte egyszerre kiált egy kis törődés után.

Néhány ötlet ehhez az alábbiakból is kölcsönözhető:

Száraz haj: 9 ötlet a hajápoláshoz

Szólj hozzá!

Címkék: száraz egészség életmód haj töredezett gyógymódok otthoni kezelése

A bejegyzés trackback címe:

https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr921390116

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása