HTML

Otthoni Praktikák

Életmód tanácsok, egészséges táplálkozás, egészséges ételek, több száz finom recept. Egyszóval minden ami az egészséges életmódhoz kell.

Friss topikok

Linkblog

Szájszag: 14 módszer az üde leheletért

2009.09.17. 08:56 Brigante

Ebéd után van, egy munkaalkalmassági felvételi beszélgetés közepén. Biztonságosan halad, mindent jól csinál. A kérdésekre könnyedén, pergő nyelvvel válaszol. A kérdezővel egymásra mosolyognak. A testbeszéde azt közvetíti, hogy felszabadult, magabiztos. „Megkapom az állást” - gondolja magában.
Feláll, kezet ráznak, és csak ennyit mond: „Nagyon élveztem a beszélgetést, várom a jelentkezésüket.”
Aj-aj. A felvételiztető csak egy aprócskát grimaszol. A felső ajka meggyűrődik, aztán keskeny, rövid mosolyra húzódik. És ön rájön, hogy valamit elrontott. A felvételiztető megérezte a szájszagát. Nem ilyen benyomást akart hagyni magáról. Az ebédje miatt volt? Még az is felmerül, hogy talán a tegnapi ebéd a bűnös.

Ne találgasson - olvasson, hogy még egyszer ne kerüljön a fentihez hasonló kínos helyzetbe:

Szájszag: 14 módszer az üde leheletért

Szólj hozzá!

Címkék: egészség életmód büdös kellemetlen gyógymódok otthoni szájszag lehelet

A bejegyzés trackback címe:

https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr171387731

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása