HTML

Otthoni Praktikák

Életmód tanácsok, egészséges táplálkozás, egészséges ételek, több száz finom recept. Egyszóval minden ami az egészséges életmódhoz kell.

Friss topikok

Linkblog

Stressz: 21 ötlet a feszültség oldására

2009.09.16. 12:08 Brigante


Agyonhajszolt, kimerült, ingerlékeny, levert- mindenki ismert, milyen érzés is az, ha a mindennapi küszködés súlya alatt görnyedezve vonszolja magát tovább és tovább, miközben minden reménytelen, és nem látszik az alagút vége. A főnöke leszúrja, a párja kiállhatatlan, olyan az egész, mint egy végtelen kör: munkahelyi hajtástól nem marad energiája a családi életre, ettől az otthon kész csatatér, ahonnan másnap a sok marakodástól fáradtan, feszülten megy munkába.
A stressz valóban ilyen 22-es csapdája? És a túlélésen kívül másról már nem is álmodhat ebben a nyomorult világban? Egyáltalán nem így van. A stresszt nemcsak hogy le tudja győzni, de még a maga javára is fordíthatja. Nem kell menekülnie előle, és nem kell különböző stresszkezelő tanfolyamokra járnia. Az itt következő orvosok által javasolt, kipróbált szakszerű módszerek megtanítják, hogyan küzdjön meg vele, és hogyan győzze le.

Amikor nagyon maga alatt van, olvassa el ezeket a sorokat, és azonnal jobban lesz:

Stressz: 21 ötlet a feszültség oldására

Szólj hozzá!

Címkék: stressz egészség életmód feszültség ellen gyógymódok otthoni ingerültség

A bejegyzés trackback címe:

https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr31386010

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása