HTML

Otthoni Praktikák

Életmód tanácsok, egészséges táplálkozás, egészséges ételek, több száz finom recept. Egyszóval minden ami az egészséges életmódhoz kell.

Friss topikok

Linkblog

Nyaki fájdalom: 17 módszer a gyógyítására

2009.09.11. 09:49 Brigante


Biztosan van olyan ember vagy dolog, amire azt mondja: „Akkor lássam, amikor a hátam közepét!” Nos, a háta közepét valóban nem látja, de lehet, hogy éppen a nem megfelelő hát- és válltartás az, ami miatt annyit fáj a nyaka.
Többnyire attól fáj a nyakunk, ha a fejünket hosszú időn át kényelmetlen helyzetben tartjuk, vagyis előretoljuk úgy, hogy a fülünk jóval előrébb van, mint a vállunk. Legalábbis ezt csinálja a legtöbb ember, akinek aztán gyakran fáj a nyaka.Egyeseknél a nyakfájás foglalkozási ártalom. A fodrászok és a kozmetikusok például naphosszat előrehajolva dolgoznak.
Munkájától, életstílusától függetlenül bárki megszabadulhat attól, hogy önmagát kelljen hibáztatnia, és ami még fontosabb, megszabadulhat magától a fájdalomtól is, ha alkalmazza az alábbi, régóta kipróbált módszereket, a rossz szokásokat jókra cseréli, és rendszeres nyaktornát végez. Tehát fel a fejjel, járjon nyitott szemmel, kéznél van a segítség.

Nézzünk akkor néhány jó tanácsot a nyakfájásra:

Nyaki fájdalom: 17 módszer a gyógyítására

 

Szólj hozzá!

Címkék: fájdalom egészség életmód gyógymódok otthoni nyakfájás nyaki nyakmerevség

A bejegyzés trackback címe:

https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr941374629

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása