HTML

Otthoni Praktikák

Életmód tanácsok, egészséges táplálkozás, egészséges ételek, több száz finom recept. Egyszóval minden ami az egészséges életmódhoz kell.

Friss topikok

Linkblog

Megfázás: 16 gyógymód, amivel csatát nyerhet

2009.09.08. 12:55 Brigante

Olyan ember még nem született, akit le ne döntött volna a lábáról a megfázásnak becézett kórság. A legbátrabbak, legerősebbek és legintelligensebbek is áldozatául esnek a vírusoknak, amelyek bárkit - ismétlem: bárkit - köhögő, tüsszögő árnyékká silányítanak. És ami a legrosszabb, nincs ellenük orvosság. Az antibiotikumok, amelyek a bakteriális fertőzések ellen kiütéssel győznek, a megfázást okozó vírusokkal szemben szégyenletesen alulmaradnak, kiszámolódnak. Tehát többnyire bátran szipog tovább, esetleg bevesz egy-két megfázás elleni tablettát, és várja, hogy a tünetek a megszokott egy-két hét alatt elmúljanak.
Valójában ennél sokkal többet tehet, hogy kevésbé szenvedjen a megfázástól. Bizonyos módszerek segíthetnek abban, hogy hamarabb túlessen a megfázáson. Íme a módszerek, amelyeket a szakemberek ajánlanak.

Lássunk néhány ötletet a megfázás kezelésére:

Megfázás: 16 gyógymód, amivel csatát nyerhet

 

Szólj hozzá!

Címkék: egészség életmód influenza megfázás gyógymódok otthoni meghűlés

A bejegyzés trackback címe:

https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr841368431

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása