HTML

Otthoni Praktikák

Életmód tanácsok, egészséges táplálkozás, egészséges ételek, több száz finom recept. Egyszóval minden ami az egészséges életmódhoz kell.

Friss topikok

Linkblog

Kirepedezett bőr: 15 enyhítő ötlet

2009.09.02. 15:20 Brigante

Honnan szedte ezeket a dörzskeféket? Nem a kezében tartott kefére gondolok, hanem - sajnos - a kezeire. Vörösek, szárazak, töredezettek, és ugye fájdalmasak is, olyannyira, hogy még az ellenségének sem kíván ilyen kezeket. De hogyan jutott idáig? Valószínűleg saját magának is köszönheti. Először is az őszi és téli alacsony páratartalom kiszárítja és irritálja a bőrt. A második bűnös az életkora, ugyanis az idős bőr kevesebb faggyút termel, ami a bőrét finommá és rugalmassá tenné. Ám a rossz szokások és a bőrápolás elhanyagolása összeesküsznek, hogy a kezét durvává tegyék, önt pedig az őrületbe kergessék.

A száraz bőr kezelése:

Kirepedezett bőr: 15 enyhítő ötlet

 

Szólj hozzá!

Címkék: bőr száraz egészség gyógymódok otthoni kirepedezett

A bejegyzés trackback címe:

https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr1001355502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása