Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Otthoni Praktikák

Életmód tanácsok, egészséges táplálkozás, egészséges ételek, több száz finom recept. Egyszóval minden ami az egészséges életmódhoz kell.

Friss topikok

Linkblog

Impotencia: 14 titok a sikerhez

2009.08.31. 15:52 Brigante

Biztos, hogy ezt az éjszakát nem felejti el egyhamar. Az elmúlt hét ugyancsak mozgalmas volt, keményen dolgozott, és éjfélnél korábban sohasem ért haza. Ma éjszaka kárpótolni akarja a feleségét. Rózsákat vett neki, és ő felbontott egy üveget a kedvenc borából. Vacsora után, miután kihúzta a telefont, a felesége a háta mögé siklik, és elkezdi csókolgatni a nyakát úgy, ahogy az mindig is az őrületbe kergette önt. Minden a terv szerint halad.
Minden, kivéve a testének az az egy bizonyos anatómiai része. Egy bizonyos nagyon fontos részlet. És csodálkozik, hogy mi az ördög történt? A következő alkalommal is ez fog történni? Mi a fenét csináljon most?
Sok mindent! Először is tudatosítsa magában, hogy nem ön az első férfi, akivel előfordul. Ha az emberek őszinték lennének, mindenki bevallaná, hogy átélt már élete során olyan helyzetet, amikor nem tudott szexuálisan teljesíteni.
Bizony egy-egy ilyen élmény alááshatja az ember saját férfiasságába vetett hitét és önbizalmát.
Világszerte több tízmillió ember szenved az impotenciától. Impotenciáról akkor beszélünk, ha a férfi képtelen szeretkezés közben behatolni, és az ejakulációig fenntartani a merevedést.
Régen azt feltételezték, hogy a merevedési zavar leggyakrabban lelki eredetű problémákra vezethető vissza.
Mára már kiderült, hogy az impotenciában szenvedő férfiak közel felénél olyan fizikális vagy strukturális rendellenesség áll fenn, mely részben felelőssé tehető a panaszokért.
Mit lehet tenni, hogy a merevedési problémákat kivédje? Íme a tanácsok:

A férfiak rettegett betegsége: impotencia

Impotencia: 14 titok a sikerhez

Szólj hozzá!

Címkék: szex egészség életmód impotencia zavarok gyógymódok otthoni merevedési

A bejegyzés trackback címe:

https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr921351002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása