HTML

Otthoni Praktikák

Életmód tanácsok, egészséges táplálkozás, egészséges ételek, több száz finom recept. Egyszóval minden ami az egészséges életmódhoz kell.

Friss topikok

Linkblog

Szelén, az antioxidánsok legfőbb ellensége

2016.06.06. 15:54 Brigante

A szelén ásványi anyag, úgynevezett nyomelem, ami azt jelenti, hogy nagyon kis mennyiségben kerül be a szervezetbe. Egy átlagos európai étrendbe napi 40-50 mikrogrammnyi található, ami egy étrendi kiegészítővel megduplázható.

A rákos betegek szelén szintje 10-20 mikrogramm literenként. Az átlagember vére legalább 70 mikrogrammot tartalmaz. Annál a versenysportolónál, aki a győztes mosolyával ér a célba, ez az érték: 200.

Miért ilyen katasztrofálisak öröm-értékeink?  mert ételeink már nem azt tartalmazzák, mint 100 évvel ezelőtt. A monokultúrák és a savas eső kilúgozták a talajt. A felfokozott termelés, a műtrágyázás nem hagy elegendő időt az élelmiszer alapanyagoknak az egészséges fejlődésre. Pedig Isten minden olyat beleteremtett az élelmiszerekbe, amire szükségünk van az egészség, az életöröm szempontjából. Csak az alma 10 000 hatóanyagot tartalmaz!

 

Tovább a teljes cikkhez >>>

Szólj hozzá!

Címkék: táplálkozás betegségek javítás étel egészség életmód ételek házi ellen gyógyító gyógymódok otthoni kezelése szelén gyógyítása ásványanyagok

A bejegyzés trackback címe:

https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr718784370

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása