A mellehúsát és bőrét lefejtjük a csontról. 3 liter vízbe feltesszük főni a csontot, a hagymát, és egy gerezd fokhagymát héjastól, 1 paradicsomot, 10 szem borsot, 1 szem szegfűborsot, 15 szem koriandert. 15 percig főzzük, majd leszűrjük és beletesszük a leveskockát.
HAMIS HAL MELEGEN ÉS HIDEGEN
2011.03.10. 22:25 Brigante
Szólj hozzá!
Címkék: magyar és étel hal recept hamis ételek magyaros hidegen csireke melegen
A bejegyzés trackback címe:
https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr92729466
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.