HTML

Otthoni Praktikák

Életmód tanácsok, egészséges táplálkozás, egészséges ételek, több száz finom recept. Egyszóval minden ami az egészséges életmódhoz kell.

Friss topikok

Linkblog

Ízületi gyulladás - lelki okai

2011.03.08. 17:54 Brigante

Az arthritis, más néven ízületi gyulladás esetében fizikai merevség­ről és mozgásképtelenségről van szó. Mindez arra utal, hogy a beteg szellemi-lelki vonatkozásban is „mozgásképtelenné", azaz hajtha­tatlanná és makaccsá vált. Ez a betegség, különösen idősebb embe­rek körében, rendkívül gyakori. Minthogy ezek az egyének rendszerint képtelenek változtatni egyszer már kialakult álláspont­jukon, így testi vonatkozásban is merev, nehézkes benyomást kel­tenek. Következésképp az arthritis általában a környezettel szembeni merev magatartással párhuzamosan jelentkezik.

Tovább  a cikk folytatásához>>

Szólj hozzá!

Címkék: betegségek lelki gyulladás ízületi okai izületi arthritis

A bejegyzés trackback címe:

https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr72722430

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása