HTML

Otthoni Praktikák

Életmód tanácsok, egészséges táplálkozás, egészséges ételek, több száz finom recept. Egyszóval minden ami az egészséges életmódhoz kell.

Friss topikok

Linkblog

Amit a narancsbőrről tudni kell!

2010.11.08. 21:21 Brigante

Ma már szinte tragédiának tartják a narancsbőrt, pedig nem is olyan régen még ismeretlen volt a narancsbőr fogalma. Viszont, ha ennyire fontos ennek a bőrproblémának a megelőzése, nézzük a lehetőségeket

Tovább a cikk folytatásához>>

1 komment

Címkék: egészség életmód kozmetika narancsbőr cellulitisz

A bejegyzés trackback címe:

https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr482434723

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lukrécia80 · http://kozmetikusszalon.hu 2012.05.06. 19:52:20

Amit véletlenül se próbáljatok ki! Régebben olvastam, hogy ha fahéjat testápolóval kikeverünk és ezt kenjük a problémás területekre, az hozzájárul a narancsbőr eltűnéséhez. Kipróbáltam, és nem elég, hogy nem segített, de a fahéjtól még vagy 2 napig csípett a bőröm, azóta voltam itt kozmetikusszalon.hu/testkezelesek és kipróbáltam néhány kezelést, kíváncsian várom a hatást.
süti beállítások módosítása