HTML

Otthoni Praktikák

Életmód tanácsok, egészséges táplálkozás, egészséges ételek, több száz finom recept. Egyszóval minden ami az egészséges életmódhoz kell.

Friss topikok

Linkblog

Gyaluk - A famegmunkáló gyaluk típusai; élesen tartásuk és helyes beállításuk

2010.09.14. 14:41 Brigante

A legkülönfélébb munkák elvégzéséhez sok­féle famegmunkáló gyalu létezik. A legalap­vetőbb feladatokhoz azonban két típus ele­gendő: az univerzális gyalu és a keskenyebb párkánygyalu. Az univerzális gyalu 360 vagy 380 mm hosszú, 60 mm széles késsel. Hosszú desz­kalapok, gerendák lesimítására használják. A párkánygyalu apróbb munkák elvégzé­séhez és a favég gyalulásához hasznos. 90-200 mm hosszú, és a kése 25 vagy 40 mm széles.

Tovább a cikk folytatásához>>

Szólj hozzá!

Címkék: fa barkács faipari csiszolás barkácsolás praktikák otthoni alakítás gyalu munkák beállítása összeszerelése barkás gyalucsavar gyalukezelése gyalulás élezése

A bejegyzés trackback címe:

https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr972295639

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása