HTML

Otthoni Praktikák

Életmód tanácsok, egészséges táplálkozás, egészséges ételek, több száz finom recept. Egyszóval minden ami az egészséges életmódhoz kell.

Friss topikok

Linkblog

Fogkefék tipusai

2010.05.30. 15:00 Brigante

A száj tisztán tartásának legfontosabb eszköze a fogkefe, mely alkalmas a plakk, bizonyos elszíneződések, valamint az ételmaradék eltávolítására. A helyes fogkefe jellemzői a következők: kis fej, egyforma hosszúságú lekerekített végű műanyagsörtékkel, melyek néhány sorban és csomóban helyezkednek el. Ép íny esetén a „középkemény” és „kemény” típusú fogkefét tartjuk megfelelőnek. Az orális felszínek könnyebben hozzáférhetők, ha a nyél kontraszöget tartalmaz. A fogkefe sörtéi idővel rendezetlenné válnak, elvesztik állandó formájukat ezért a fogkefét elhasználódástól függően időnként ki kell cserélni.

Szólj hozzá!

Címkék: fogkefe fogorvos fogászat elektromos jellemzői speciális eszközei típusai típusok fogtisztítás fogkefék

A bejegyzés trackback címe:

https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr132042324

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása