HTML

Otthoni Praktikák

Életmód tanácsok, egészséges táplálkozás, egészséges ételek, több száz finom recept. Egyszóval minden ami az egészséges életmódhoz kell.

Friss topikok

Linkblog

Fogkrémek összetétele

2010.05.25. 09:42 Brigante

Önmagában ideális fogkrém nem létezik, mindenkinek aszerint kell tanácsot adni, hogy a fogszuvasodásra vagy fogágybetegségre hajlamos-e inkább. A megfelelő fogkrém kiválasztása életkortól függő kérdés is. Kisgyermekkorban fluortartalmú, megfelelő mennyiségű abrazív anyagot tartalmazó fogkrémet ajánlanak. Később gingivitis vagy parodontopathia esetén gyulladáscsökkentő és fertőtlenítő anyagot tartalmazó, kis abrazív anyag tartalmú (zselészerű) fogkrémek alkalmazása a célszerű.

Ha többet akarsz tudni a témáról, katt ide>>

Szólj hozzá!

Címkék: fog fogorvos fogászat fogmosás kezelések szájhigiénia fogkrémek fogbetegség fogtisztítás fajtái fogászati összetétele

A bejegyzés trackback címe:

https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr402029485

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása