HTML

Otthoni Praktikák

Életmód tanácsok, egészséges táplálkozás, egészséges ételek, több száz finom recept. Egyszóval minden ami az egészséges életmódhoz kell.

Friss topikok

Linkblog

Terméketlenség: 17 módszer a fogamzás elősegítéséhez

2009.09.29. 09:12 Brigante


Gyereket szeretnének és néhány hónappal ezelőtt ünnepélyes keretek között az utolsó néhány kondomot is megsemmisítették, a spermicid zselét a szemétbe dobták és nyugdíjazták a méhnyaksapkát. Azóta pompás, védekezés nélküli nemi életet élnek.
Azonban van egy kis probléma. A várt eredmény elmaradt, nem sikerült teherbe esni, és a helyzet kezd aggasztóvá válni. Mennyi ideig várjanak még, és mit tehetnek, hogy segítsenek a természetnek?

Íme néhány tanács az aggódó pároknak.

Terméketlenség: 17 módszer a fogamzás elősegítéséhez

Szólj hozzá!

Címkék: férfi egészség meddőség életmód női javítása gyógymódok otthoni teherbeesés terméketlenség megtermékenyülés gyorsítása

A bejegyzés trackback címe:

https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr311414817

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása