HTML

Otthoni Praktikák

Életmód tanácsok, egészséges táplálkozás, egészséges ételek, több száz finom recept. Egyszóval minden ami az egészséges életmódhoz kell.

Friss topikok

Linkblog

Szemölcs: 7 nyerő megoldás

2009.09.21. 09:06 Brigante

A szemölcs jóindulatú bőrdaganat, mely egyedül vagy csoportokban bárhol előfordulhat a testen. A papillomavírus különböző fajtái okozzák.
Adott időpontban a népesség körülbelül 10 százalékának van szemölcse és élete során az emberek 75 százalékának volt már szemölcse. Nem csoda, hogy minden évben óriási összegeket költünk a szemölcs kezelésére! A pattanás után a szemölcs a leggyakoribb bőrgyógyászati panasz.
Sajnos az általánosan alkalmazott orvosi kezelések gyakran ijesztően hangzó, pusztító módszereknek tűnnek, mint az égetés, a kikaparás, a vágás, a fagyasztás, az injekciózás vagy a lézeres levétel. Ezek a beavatkozások azután vagy segítenek, vagy nem. Közülük több fájdalmas és heget hagy maga után. S ami a legnagyobb baj, függetlenül attól, hogy milyen kezelést alkalmaztak, a szemölcs gyakran kiújul.
Mindezek tudatában bizonyára úgy dönt, hogy megpróbálkozik néhány otthoni gyógymóddal, mielőtt felkeresi az orvosi rendelőt. Feltétlenül vegye azonban figyelembe a tanácsokat:
Ne okozzon sérülést önmagának a szemölcs kezelésével! Egyszerű kezeléssel kezdje, amit folytasson néhány hétig, mielőtt valami radikálisabb módszert kezdene alkalmazni.

Ezért itt van néhány tanács, mivel kezelheti a bőrt biztonságosan:

Szemölcs: 7 nyerő megoldás

Szólj hozzá!

Címkék: egészség életmód ellen gyógymódok otthoni kezelése szemölcs szemölcsök

A bejegyzés trackback címe:

https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr171396178

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása