HTML

Otthoni Praktikák

Életmód tanácsok, egészséges táplálkozás, egészséges ételek, több száz finom recept. Egyszóval minden ami az egészséges életmódhoz kell.

Friss topikok

Linkblog

Influenza: 14 gyógymód a kórokozó legyőzésére

2009.08.31. 15:33 Brigante

Úgy érzi magát, mint akin átment az úthenger? Annyira betegnek érzi magát, hogy attól tart, belehal? Vagy ami még rosszabb, még meghalni sincs ereje? Ha zúg a feje, minden tagja fáj, és tüzel a homloka, valószínűleg influenza támadta meg, és ez a szörnyűség addig tart, amíg ki nem lábal belőle. Az influenza alattomos vírusa olyan, mint a hétfejű sárkány. Bár a kórokozónak három alapvető típusa létezik, mutációs képessége korlátlan. Ha az ember egyik válfajával már megküzdött és immunitást szerzett vele szemben, egy mutáns utód a következő évben, vagy rosszabb esetben még ugyanabban az idényben újból ágynak döntheti.
Létezik-e valamilyen védelem ellene? Ez attól függ. Néhány elővigyázatossági intézkedés betartásával csökkenteni lehet a vírus iránti fogékonyságot. Ha azonban a betegség valakit már a markába kaparintott, nincs menekvés. Az antibiotikumos kezelés itt semmit sem ér, mert az influenza vírusfertőzés, és az antibiotikumok nem pusztítják el a vírusokat. A legtöbb, amit tehet az, hogy a tüneteket próbálja enyhíteni.

Kezelési módok az influenza ellen:

 

Influenza: 14 gyógymód a kórokozó legyőzésére

Szólj hozzá!

Címkék: egészség életmód influenza megfázás gyógymódok otthoni

A bejegyzés trackback címe:

https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr631350949

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása