HTML

Otthoni Praktikák

Életmód tanácsok, egészséges táplálkozás, egészséges ételek, több száz finom recept. Egyszóval minden ami az egészséges életmódhoz kell.

Friss topikok

Linkblog

Mit lehet tanácsolni az allergiában szevedőknek

2009.08.02. 17:22 Brigante

Allergiás reakció akkor lép fel, amikor a test egy számára idegen anyag az allergén ellen kórosan heves immunválaszt indít. Az orr bedugul, csöpögni kezd, a szem viszket, könnyezik, asztmás roham: nehéz, sípoló légzés lép fel.
Az emberekhez hasonlóan az allergiák is sokfélék lehetnek. Az allergének szervezetbe jutásának alapján három alapvető allergiás reakciót különböztetnek meg: A kontakt, a táplálkozási, illetve légúti eredetű allergiás reakciót. A különösen gyakori légúti allergiák a belélegzett levegőben lévő anyagokra adott válaszreakcióként jönnek létre. A négy legfontosabb problémaforrás a házipor, a pollen, az állati szőr és a penészgomba.
A házi por ezek mindegyikéből tartalmaz valamennyit. Mindenki más dologra allergiás. Az egyik leggyakrabban allergiás problémát okozó forrás a házi poratka.

 

15 módszer az Allergiás tünetek enyhítésére


Szólj hozzá!

Címkék: egészség életmód allergia tünetek gyógymódok otthoni allergiás enyhítése

A bejegyzés trackback címe:

https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr321283468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása