HTML

Otthoni Praktikák

Életmód tanácsok, egészséges táplálkozás, egészséges ételek, több száz finom recept. Egyszóval minden ami az egészséges életmódhoz kell.

Friss topikok

Linkblog

Jótanácsok ízületi gyulladásban szenvedőknek

2009.08.02. 17:31 Brigante

Az artrózis, közismertebb nevén a porckopás talán a legősibb ismert be¬tegség a világon. Az egyiptomi múmiáknál, valamint az előemberek és a dino¬szauruszok maradványaiban is megtalálhatók a betegség nyomai. Milliók szen¬vednek tőle, és a betegek száma évről évre nő.
Amikor ezt a fejezetet olvassa, ismerősnek tűnik a baj, mivel minden bi¬zonnyal ön is, vagy valamelyik közeli ismerőse ízületi fájdalmakra panaszko¬dik. A betegséggel kapcsolatban nap mint nap új könyvek jelennek meg, újabb kezelésekről, hatékonyabb gyógyszerekről és sebészeti beavatkozásokról hal¬lani. Mi nem fogunk új csodaszerről beszámolni, pusztán arról esik majd szó, hogy miként lehet a fájdalmat gyógyszerek, illetve orvosi beavatkozás nélkül megszüntetni vagy enyhíteni. Ön is sokat tehet otthonában drága felszerelések, fájdalom és mindenféle kockázat nélkül.

Ha többet akarsz olvasni a gyógymódokról itt megtehetted:

22 módszer az artrózis, arthritis, ízületi panaszok, idült ízületi gyulladás ízületi fájdalom csillapítására

 

Szólj hozzá!

Címkék: fájdalom egészség életmód gyulladás gyógymódok otthoni idült ízületi panaszok izületi arthritis artrózis csillap

A bejegyzés trackback címe:

https://otthonipraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr861283490

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása